Tom Heaton utlånad till Wycombe Wanderers

Uniteds unga målvakt Tom Heaton har blivit utlånad till League One-klubben Wycombe Wanderers. Lånet gäller resten av säsongen.

Den 23 årige målvakten, med meriter från Englands U21-landslag, kommer att vara med i Wycombes trupp som möter Brentford redan på lördag. Heaton har ännu inte spelat några tävlingsmatcher för United, men två träningsmatcher med första laget har det blivit för den unge målvakten. Detta blir Toms sjätte lånesejour, där han gjort mest avtryck under sin tid i Cardiff förra säsongen där han bland annat vaktade målet mot Arsenal i FA-cupen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS