Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sena presenter till Nani och Carrick

Nani får sitt snygga lobbmål mot Arsenal, samtidigt som Michael Carricks ryggvallning mot Portsmouth också godkänns. Det har “Dubious goal panel” bestämt efter att de gått igenom de mål som under säsongen varit tveksamma och fram tills nu bedömts som självmål.

Nani får sitt 1-0 mål mot Arsenal godkänt efter panalens bedömning att lobben kan räknas som ett avslut på mål. Portugisen bjöd Arsenalförsvaret på en lektion i dribblingskunskap innan han därefter iskallt lobbade bollen i mål via målvakten Manuel Almunia. Målet rubricerades då som självmål i 3-1 segern. Michael Carricks mål betydde 3-0 och gick ribba in via en Portsmouthförsvarares rygg, men eftersom skottet var riktat mot målet godkänns det nu.

Det betyder att Nani under 2009/2010 kom upp i totalt sju mål, Carrick sex och att Uniteds motståndare fick ihop “endast” nio självmål.

Grattis.

Res med oss till Manchester!