Tosic numer Moskvaägd

tosicUnited har valt att sälja Zoran Tosic efter endast ett år. Serben som aldrig riktigt fastnade på Fergies radar har nu sålts för en icke känd summa (ryktas kring 10 milj. euro) till ryska CSKA Moskva. Tosic har skrivit på ett femårs kontrakt som gäller från och med efter VM.

Vi på Muss kan egentligen inte säga mer än, lycka till och tack för transfersumman, vi behöver den mer än dig.

United står nu på ytterligare en spelare mindre, något som med största sannolikhet hör ihop med två saker; ekonomin samt den nya lagen kring trupperna i Premier League.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS