Rodrigo Possebon lämnar United för Santos

Possebon lyckades aldrig i United och återvänder nu till Brasilien för spel i Santos.

Mittfältaren hann med åtta framträdanden i Uniteds tröja. Tyvärr är det man minns mest ligacupmatchen mot Middlesbrough där Pogatetz i motståndarlaget försökte bryta benet av Possebon. Brassen visade aldrig sitt rätta jag efter den smällen och lämnar nu alltså klubben. Någon övergångssumma är inte fastställd i dagsläget.

MUSS önskar Possebon lycka till i framtiden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS