United – New England Revolution 4-1

Ett skön inledning på säsongen efter 4-1 mot det första motståndet på amerikansk mark. New England Revolution, som leds av skotten och, tillika Fergusons vän Steve Nicol, orkade att stå emot en halvlek med resultatet 0-0. I andra luftade United och Revolution sina trupper kraftigt, vilken sig bör under försäsongen, och United kunde kassera in en trygg 4-1 seger. Målen gjordes utav Macheda x2, Owen samt Park.

Highlights ifrån matchen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS