Robbie Brady till Hull på lån

Samarbetet med Hull fortsätter och nu går Robbie Brady till Hull på lån som sträcker sig fram till den 31 december.

Den 19 årige irländaren rankas högt av Uniteds tränarstab och han går till Hull för att få nyttig erfarenhet. Brady är primärt en vänsterytter men kan som många andra Unitedfostrade spelare användas på andra positioner också. Brady har spelat matcher som både anfallare och innermittfältare för reserverna.

Han har ännu inte debuterat i a-laget men jag misstänker att speltid i Carling Cup inte varit långt borta då han varit en framträdande spelare för reserverna.

MUSS önskar Robbie lycka till under sin låneperiod.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS