Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: West Bromwich Albion – Manchester United

Tom Cleverley belönas med en startplats i dagens premiär. Dimitar Berbatov är däremot bänkad och Danny Welbeck får chansen att visa att Sir Alex Ferguson gjort rätt som hämtat hem honom.

Tom Cleverley, Danny Welbeck och Chris Smalling är dagens stora och små utropstecken i Sir Alex Fergusons premiärstartelva. Rafaels skadeform är alltså inte 100 procent än samtidigt som Smalling gjorde en bra match mot City senast.

Dimitar Berbatov är bänkad. Trots Chicharitos hjärnskakning har Sir Alex valt att starta med Danny Welbeck. Blir spännande att se om Manchestersonen tackar för förtroendet och visar att han är mogen uppgiften.

Michael Carrick är känd för att börja vakna till framåt november/december så att Cleverley, med sin form, får chansen direkt var inte helt otänkbart på förhand.

Som väntat får David de Gea och Ashley Young göra debut direkt.

Manchester United

David de Gea
Smalling, Ferdinand, Vidic, Fabio
Nani, Anderson, Cleverley, Young
Welbeck, Rooney

Avbytare: Lindegaard, Evans, Jones, Giggs, Park, Berbatov, Carrick.

W.B.A saknar stjärnor

Medan United startar offensivt utan en lågt liggande Carrick verkar The Baggies starta med en 4-5-1 uppställning med nysignade anfallaren Shane Long ensam mot Ferdinand och Vidic. Tuff start på karriären i West Brom kan man väl säga.

Peter Odemwingie missar som väntat matchen, liksom viktige mitfältaren Jerome Thomas. Förra United-tredjekeepern Ben Foster med från start i sin nya klubb. Han är ju på lån från Birmingham.

Ur svenskögon ska Jonas Olsson i dag vid otaliga tillfällen bli tunnlad och släppa in mål, förhoppningsvis.

West Bromwich Albion

Foster
Reid, Tamas, Olsson, Shorey
Morrison, Brunt, Mulumbu, Scharner, Tchoyi
Long

Avbytare:Cox, Dorrans, Jara Reyes, Thorne, Fortuné, Dawson, Fulop.