Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Den nye Bryan Robson intresserar Manchester United

Han kallas för den nye Bryan Robson. Det är Evertons unga mittfältare, Ross Barkley, som har fallit Sir Alex Ferguson i smaken.

Enligt Sunday Express, så har den unge mycket lovande mittfältaren, funnits i Fergusons blickfång under hela sommaren. Manchester United fick veta att de skulle få betala runt £15 miljoner för Barkley, som jämförs med en tidigare lagkapten i United, och en av de mest kompletta mittfältarna under sin tid, Bryan Robson. 345 ligamatcher och 74 mål gjorde Robson i United-dressen.

Sir Alex verkar vilja satsa på framtiden då det inhandlats två unga talanger under sommaren. Phil Jones och David De Gea, lägg därtill Chris Samlling som kom förra säsongen. Sedan tidigare har vi även Danny Welbeck, Tom Cleverley och bröderna Da Silva, Rafael och Fabio.

Ferguson verkar mer eller mindre ha säkrat föryngringsövergången, då de äldre väljer att lägga skorna på hyllan. Ross Barkley, 17, skulle passa som handen i handsken bland Uniteds yngre led. Skulle det sedan visa sig att detta är den nye Bryan Robson, då har Manchester United en världsmittfältare inom ett par år.

Men först måste vi äga honom…

Källa: Givemefootball.com och Sunday Express