Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Ännu en vinst för reserverna i MSC

United tog ännu en vinst i Manchester Senior Cup, den här gången var det Bolton som besegrades med 1-0 efter ett sånt segermål av inhopparen Ravel Morrison.

Det var inga bra förutsättningar för en bra match, dålig plan och spelet blev därefter. Det var mer kamp än skönspel och vi fick också två tidiga byten på grund av skada, ett i vardera lag. Därför var publiken föga förvånad när domaren blåste för halvtid och det stod 0-0 på resultattavlan.

Andra halvlek blev inte mycket bättre, återigen var det mer kamp än skönspel och vi som såg kände tidigt att det här blir en av få 0-0-matcher som utspelas på reservlagsnivå. Det var antingen en individuell prestation eller ett misstag som skulle vinna matchen, och matchen avgjordes inte förrän i 94e minuten. De flesta väntade bara på den efterföljande straffsparksläggningen men Ravel Morrison ville annorlunda, han får bollen på offensiv planhalva och rycker förbi en spelare till sin vänstersida och lossar kanonen med vänsterfoten högt i bortre hörnet. Otagbart för målvakten och domaren blåser av strax därefter.

En jämn prestation från Uniteds spelare. Bolton kom visserligen igenom ganska enkelt på kanten men backlinjen var överlag stabil med extra plus till mittbackarna som inte lät Bolton skapa särskilt mycket. Framåt hände det alldeles för lite, men Petrucci höll i bollen bra och spelade lugnt. Forwardsen ingen bra dag. Morrison kommer in och då börjar saker att hända och han avgör också matchen helt på egen hand. Macheda och Pogba kom inte till sin rätt på ovana positioner (de spelade som yttermittfältare) medan Will Keane och Diouf inte hade en av sina bättre dagar.

Laguppställning: Amos; Vermijl, Fornasier, Fryers (McGinty 31), M.Keane; Pogba, Brown, Petrucci, Macheda; Diouf, W.Keane (Morrison 69). Oanvända avbytare: Coll, Thorpe, Cofie.

Res med oss till Manchester!