Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Krönika: Elva tankar

Landslagsuppehåll igen, suck! Det är så tråkigt. Så tråkigt. Inte ens det faktum att vi har chans att vila eller rehabilitera några av våra spelare får mig att känna ens en gnutta av hopp. Det är illa som det är men nu ter det sig så att det är flera träningslandskamper. Träningsmatcher är i regel tråkiga men träningsmatcher mellan landslag är fruktansvärt ledsamma. Det skulle inte förvåna om vi får hem några skadade spelare. I väntan på mer Premier League-fotboll får ni hålla tillgodo med lite av mina tankar. Jag…

… är ohyggligt trött på alla transferspekulationer som blossar upp så fort det blir landslagsuppehåll.

… blir glad varje gång det snackas om att United visat intresse för Jack Rodwell. Han är välkommen. Kom, kom, kom!

… känner mig gammal när man pratar om spelare (exempelvis Rodwell) som är yngre än mig själv. Innan har jag alltid levt på hoppet att fortfarande kunna ett fotbollsproffs men nu är det kört, på riktigt.

… tycker synd om Michael Owen som får stå vid sidlinjen i sex veckor till. Som jag läste på Twitter: ”Owen spelar aldrig, hur tusan lyckas han jämnt och ständigt bli skadad?”

… undrar varför slaven Kuszczak inte såldes i somras? Om han inte skeppas i väg efter nyår så är Fergie riktigt förbannad och vill jävlas.

… blir förvånad över hur intensivt alla svensk journalister på Twitter vill förmedla att de är i London för att bevittna England – Sverige. Det är inte så att de är på månen.

… har inte bestämt mig om jag skall se matchen i morgon eller om jag skall fortsätta min landslagsbojkott.

… är lite avundsjuk, trots allt, på Lundh, Laul & Co. för att de skall till Wembley. Det är en fantastisk arena som är väl värd ett besök för er som inte varit där.

… tyckte all uppstående kring huruvida de engelska spelarna skulle få bära ”poppies” eller ej eskalerade lite.

… skulle bli fullständigt skogstokig om Rafa Benitez skulle få axla rollen efter Capello som engelsk förbundskapten. Inte ens FA skulle kunna göra ett sådant misstag, eller?

… vill se att vi åker till Liberty Stadium och fullständigt kör över svanarna på lördag. Det är dags att vi vinner OCH spelar bra. Det var ett bra tag sedan nu känns det som och Swansea City AFC skall inte få stå i vägen för oss.

Res med oss till Manchester!