Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Sunderland – Manchester United

Säsongens sista match spelas mot Sunderland på Stadium of Light. Manchester City tar emot QPR hemma på Etihad Stadium. Fans världen över säger att det är över, men allting kan hända även om chansen är liten.

Jag är själv en person som tror på smålagens vilja att skrälla, och därför håller jag hoppet uppe även om jag utåt sett tar varje tillfälle att visa min vrede över vissa resultat som inte gått vår väg den seaste tiden.
Morgondagens match utspelar sig mot vad jag anser vara Uniteds “farmarlag”. Länge har spelare gått eller lånats ut från United (Welbeck, lån förra säsongen, samt Brown, O’Shea, Richardson, Campbell, för att nämna spelare i dagens Sunderland).
Hur resultatet än blir på Eithad Stadium måste spelarna avsluta säsongen med huvudet högt, och jag förväntar mig full fart framåt redan från första början.

Sunderland
Laget är för tillfället inne i en längre svacka och har inte vunnit på åtta matcher i serien (nio matcher totalt). Trots detta befinner man sig på en säker mittenplacering, vilket skiljer sig ifrån placeringen i den nedre regionen man låg på innan Martin O’Neill tog över i december.
Mot just United har man haft det rätt svårt på hemmaplan (1 vinst, 3 lika och 6 förluster), och denna match kommer sannerligen vara svår den med.

Laget har två spelare som definitivt kommer att missa matchen i Kieran Richardson samt Sebastian Larsson. Även den gamla United-ikonen Brown är tveksam till spel.

Stephane Sessegnón har precis blivit utsedd till årets spelare i Sunderland, och är absolut en spelare att se upp för.

Manchester United
Efter förlusten mot City på Etihad förrförra omgången (0-1) så måste United, som bara vunnit två utav de fem senaste, gå all-in i denna match. I 2-0 vinsten mot Swansea förra veckan hade man det tämligen svårt att komma till avslut.

Evans, Smalling samt Welbeck kommer inte att kunna delta i matchen mot Sunderland. Ferdinand kommer antagligen bilda mittbackspar med Jones.

När: 13/5 2012, kl. 16.00
Var: Stadium of Light, Sunderland
TV: Viasat Sport
Domare: Howard Webb

Res med oss till Manchester!