Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Red-Tops resekrönika: Resume från 2011/12

Då var denna säsong till ända och det har väl varit en hoppets säsong skulle man kunna säga. Som United supporter så ger man ju alldrig upp utan tror hela tiden att det negativa spelet kommer att vända. Posetivt har väl varit resorna man trots allt gjort till Manchester och träffat nya lika sinnade vänner både svenskar, engelsmän och från andra länder.

Man United – Swansea 2-0 6 maj 2012
Åter i Manchester för att se den sista hemma matchen för denna säsongen. På plats denna gång med Leif, Berra, “naken Micke”, Jesper och min son Joakim. Fredagen ängnade vi åt ölfestival ute hos Bury FC vilket smakade bra. Lördagen såg vi på en av de lokala pubarna i Manchester. Så var det dags för säsongens sista hemma match. Och vårat hopp stod till Newcastle att kunna ta någon poäng från City. Matchen hade ju tidigare start än vår match. Så ute på Bishop var stämningen hög som vanligt och “grabbarna” från dalarna som även var på förra årets sista match, trodde nog att precis som oss att när man beställde resan hit så var det förhoppningsvis se när United hämtade medaljerna. Nu fick vi ingen hjälp av Newcastle så City kunde ta sina 3 poäng. Det gjorde att det blev lite uppsluppen stämning på vägen upp till Old Trafford. United gjode sin plikt så än hade vi kvar hoppet.

Sunderland-Man United 0-1 13 maj 2012
Denna helg var sedan länge planerad att besöka vår äldste son bor en bit utanför Stansted Airport i en mindre ort vid namn Great Dunmow. Jag fick ju se till att denna söndag fick inga familje samkväm störa när säsongens sista match skulle avgöra ligan. jag kom ganska tidigt till en av dom lokala pubarna, först fick jag avnjuta när Celtic tog hem den skotska ligan. Jag hade lite tur när jag valde tv det var den som visade Uniteds match. Det var ändå lite ensamt, jag kände ingen och visste inte riktigt vilka man supporterade. Men efter hand försod jag att det var lite blandat var man hade sina supportrar. När Uniteds match var slut trodde jag nog att ett guld till var bärgat men då visade det sig att det var några minuter kvar på City matchen och det hände som inte fick hända. Tyvärr den ljusblåe shejken med en viss hjälp Mr barton tog hemguldet.

Resume
Vad kan man säga efter denna mediokra säsong där vi inte lyckats med någon ting. Vi började säsongen bra med ett rappt och genuint spel, där vi slog både City och Arsenal och verkligen övertygade. Vi hade rekord på hur vi startade upp denna säsong, det var dencenium sen vi hade startat på detta sätt och då fick vi nog lite till mans upp det stora hoppet. Och då undrar man vad hände sen ? Vi ledde trots allt ligan med 8 poäng inför slutspurten? Hur vi än letar efter Varför? Så kan vi nog inte sätta fingret på vad? För det hade säkert redan SIR Alex vetat före oss. Nej efter allt som hänt så går man redan och väntar att det skall bli den 18 juni och det nya spel schemat för 2012/13 skall komma ut. Och vad händer på spelar fronten finns det några pengar att handla förr eller skall vi plocka upp några under ifrån……………………………..

På återseende

// RED-Top