Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslagskollen: United-duo ledde England till seger

England besegrade Belgien med 1-0 i deras sista träningsmatch innan EM-slutspelet. Det var Danny Welbeck och Ashley Young som låg bakom målet i en annars väldigt händelsefattig match. Young slog en perfekt genomskärare till en snabbt löpande Welbeck, som snyggt chippade bollen över Mignolet i det belgiska målet.

I 53:e minuten byttes Wayne Rooney in, och ut gick målskytten Welbeck, som tros ha förstärkt sina chanser att ta en startplats i sommarens slutspel i och med dagens mål. Även Young byttes ut då han i den 66:e minuten ersattes av Jermaine Defoe. Hela det engelska landslaget stod för en blek insats, och förutom målet gjorde ingen av Unitedspelarna något särskilt väsen ifrån sig. Phil Jones satt på bänken hela match trots att Cahill skadade sig tidigt, Lescott fick hoppa in istället.

I Danmarks match mot Australien fick Anders Lindeegard, liksom Jones, nöja sig med en bänkplats.

Res med oss till Manchester!