Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Newcastle

United besegrade Newcastle med 3-0 och avancerade till andraplats i Premier League. Två försvarare, Evans och Evra, gav United en tidig 2-0-ledning med mål efter hörna. Cleverley fastställde sedan slutresultatet till 3-0 i andra halvlek.

United öppnade matchen mycket bra och den 2-0-ledning man hade efter en kvart var i underkant. Jonny Evans nickade in 1-0 på Van Persies hörna och Patrice Evra nickade in 2-0 på Rooneys hörna. Två hörnmål alltså, det var inte igår.

United släppte sedan initiativet och bevakade ledningen. Newcastle hade en boll, då De Gea gjorde en briljant räddning efter en initial miss, som vi fortfarande inte är helt säkra på om den passerade linjen eller inte. I övrigt skapade hemmalaget emellertid ingenting.

Tom Cleverley fastställde slutresultatet till 3-0 med ett mycket vackert mål.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”87″]

Tom Cleverley och Wayne Rooney delade på segern efter matchen mot Cluj, med 29 procent av rösterna vardera. Robin van Persie tog hand om tredjeplatsen med 15 procent av rösterna.