Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna vann i MSC

Reserverna vann i Manchester Senior Cup över Bolton med 2-1. United låg länge under men kunde på slutet vända och vinna efter mål av Powell och Macheda.

Bra förutsättningar med fint väder var det när United tog emot Bolton i cupen. Det var dock inte någon sprakande tillställning men trots stort bollinnehav i första halvlek kunde inte United spräcka nollan, närmast var Jesse Lingard som hade två fina skott som målvakten räddade.

En kvart in i andra halvlek tar Bolton något oväntat ledningen med 1-0 efter en hörna. United fortsätter att ha mycket boll men spelet blir ryckigt och de heta chanserna skapas inte. Men i 81a minuten får Cole en djupledspassning och han slår ett fint inlägg och Powell når högt och kan nicka in den vid bortre stolpen. Bara några minuter senare kommer ett inspel från samme Cole och Macheda dunkar upp den i nättaket med vänstern.

Efter det har United full kontroll på matchen och Bolton får knappt låna bollen.

Ingen jättebra insats från laget men det är alltid starkt att vända och vinna en match på slutet.
Bra i United var Powell som har ett fruktansvärt bra skott och ett öga för mål. Jesse Lingard och Larnell Cole var också bra, två mycket tekniskt skickliga spelare men som behöver förbättra slutprodukten för att få fart i sina Unitedkarriärer. Även Tunnicliffe visade ett fint driv på mitten som vanligt.

Manchester United Reserver – Bolton Reserver 2-1 (0-0)
Uniteds mål: Powell (78), Macheda (83)
United: Johnstone – Veseli, M.Keane, Fornasier, McGinty – Cole, Thorpe, Tunnicliffe, Powell, Lingard – Macheda

Res med oss till Manchester!