Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kenny Morgans död

Den tidigare Unitedspelaren Kenny Morgans gick idag bort vid 73 års ålder.

Kenny Morgans född i Swansea, Wales var den yngsta överlevaren från den tragiska flygolyckan i Munchen 1958. I lördags rapporterades det att han blivit inlagd på sjukhus och idag bekräftades hans bortgång.

Bara två månader innan flygolyckan debuterade han som 18-åring mot Leicester City och hade spelat till sig en startplats som yttermittfältare. Trots skadorna från olyckan kunde han fortsätta spela fotboll, men kom aldrig tillbaka i samma form.

Morgans spelade 23 matcher för klubben innan han 1961 lämnade United och återvände till Wales för att spela i sin hemstad Swansea. Han flyttade sedan till Newport County där han avslutade sin karriär 1967.

Res med oss till Manchester!