LÃ¥nekollen – vecka 47

Reece Brown fanns inte med i den trupp som spelade 1-1 hemma mot Portsmouth.

Fabio Da Silva fick inte deltaga eftersom QPR mötte United.

Sean McGinty satt på bänken hela matchen för sitt Carlisle när de bortaslog Yeovil med 3-1.

John Cofie satt på bänken matchen igenom när hans Sheffield United förlorade med 2-0 mot Brentford.

Ben Amos var inte med i truppen när Hull förlorade med 1-0 hemma mot Burnley.
Robbie Brady fick hoppa in direkt i andra halvlek men kunde inte hindra Hull från en hemmaförlust.

Gylviano van Velzen fick inleda matchen på bänken och fick stanna där tills den 84e minuten då han fick ett inhopp. Luke Giverin startade dock och spelade hela matchen, han gav sitt Antwerp ledningen med 1-0 men gästerna vände och vann med 2-1.

Michael Keane missade matchen mot Ipswich på grund av skada. Jesse Lingard började på bänken men hoppade in med fem minuter kvar, då var matchen redan avgjord till Leicesters fördel som vann med 2-0 efter mål av bland annat den före detta Unitedspelaren Drinkwater.

Joshua King fick hoppa in efter 55 minuter vid ställningen 0-0 hemma mot Millwall, King kom in istället för Marcus Olsson men det var bortalaget som tog hem segern genom två mål i andra halvlek. King var involverad i mycket men saknade skärpan i avsluten.

Veckans insats: Luke Giverin som gjorde sin 13e raka start för Royal Antwerp och krönade det med sitt första mål i toppmötet som de tyvärr förlorade mot K.V. Oostende.

Källor: manutd.com, bbc.co.uk