Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 48

Reece Brown fanns inte med i den trupp som vann med 2-1 mot Morecombe i FA-cupen. Brown och co får en tuff resa i nästa omgång av cupen då de åker till White Hart Lane.

Fabio Da Silva satt på bänken hela matchen när QPR spelade 0-0 borta mot Sunderland. Var även fast på bänken match igenom när QPR återigen spelade oavgjort, denna gång 1-1 hemma mot Aston Villa.

Sean McGinty satt på bänken hela matchen för sitt Carlisle när de åkte ur FA-cupen efter en 1-3-förlust hemma mot Bournemouth.

John Cofie började på bänken men hoppade in efter 63 minuter när Sheffield United tog sig vidare i FA-cupen genom en 2-1-seger över Port Vale.

Ben Amos var inte med i truppen när Hull spelade 0-0 mot Crystal Palace och inte heller när de vann med 2-1 borta mot Nottingham Forest. Robbie Brady startade mot Palace och hann dra på sig ett gult kort innan han blev utbytt med drygt tio minuter kvar. Startade även i bortasegern över Forest och drog på sig ett gult kort i 86e för att sedan bli utbytt minuten efter.

Gylviano van Velzen var kvar på bänken matchen igenom i förlustmatchen mot Oudenaarde. Luke Giverin startade som vänsterback och assisterade genom en frispark till Antwerps första mål, men gästerna KSV Oudenaarde vände och vann med 2-1.

Michael Keane är skadad och var inte involverad i någon av Leicesters matcher denna vecka. Jesse Lingard spelade 13 minuter i förlustmatchen mot Leeds på bortaplan, men kunde inte hjälpa Leicester att spräcka målnollan. Var inte involverad i storvinsten hemma mot Derby som vanns med 4-1.

Joshua King startade i miniderbyt mot Bolton men blev utbytt efter 72 minuter vid underläge 0-2. Blackburn reducerade genom skotten Jordan Rhodes men kom inte närmare än så. I hatderbyt mot Burnley fick King dock inleda på bänken men byttes in efter 55 minuters spel vid ställningen 0-0, det blev till slut 1-1 efter att Rhodes gett Blackburn ledningen men Sam Vokes kvitterade med minuten kvar.

Res med oss till Manchester!