Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Tävling: Vinn boken Deepest Red

I samarbete med Portnoy Publishing anordnar Muss en tävling där en lycklig vinnare får en utgåva av den nya boken Deepest Red.

I boken Deepest Red – en antologi om Manchester United – har redaktören Brian Foley samlat en imponerande lista av skribenter. Bland skribenterna finns journalister, representanter från alla tre av Uniteds fanzine och dessutom är flera ledande bloggare representerade.

För att ha en chans att vinna boken behöver du bara svara på frågan: United har tre olika fanzine, som alla är långlivade och bl.a. går att köpa utanför Old Trafford när United spelar – vad heter dessa tre olika fanzine?

För att ha chansen att vinna boken skickar du ett mail till mikael.osterdahl@muss.se med svaret på frågan ovan. Ange också ditt namn, ditt medlemsnummer i MUSCS (den skandinaviska supporterklubben) samt din adress. Ange boktävling som rubrik.

Tävlingsregler: Bland alla inkomna korrekta svar lottas en vinnare fram. Tävlingen är öppen för svenska medlemmar i MUSCS.
Senast på söndag (den 16 december) vill vi ha ditt svar.

Är du inte medlem i supporterklubben kan du bli det för en billig peng här »

Muss återkommer med en recension av boken.

Deepest Red: En Manchester United-antologi
Deepest Red är en unik samling av texter om myten, galenskapen och glansen som är Manchester United.

Genom att samla skribenter, bloggare och journalister för att erbjuda aktuell insikt till klubbens historia försöker den här antologin att sätta fingret på de avgörande momenten som har skapat en global legend.

Den här boken ges ut i en speciell begränsad utgåva, inbunden av hög kvalitet, och är bara tillgänglig genom hemsidan Deepestredbook.com. Det är en perfekt julklapp för Manchester United-supportern i ditt liv. Eller för din egen samling. Den kommer också att släppas som en e-bok genom Kindle, iTunes och Kobo.

“…and the Reds go marching on…”

Res med oss till Manchester!