Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Sista chansen: Vinn böcker

Om du vill ha chansen att vinna någon av böckerna Deepest Red eller Manchester United – De största och bästa är det sista chansen nu – båda tävlingarna stänger när den här veckan tar slut.

Manchester United – De största och bästa
För att ha chansen att vinna Manchester United – De största och bästa, en bok som framför allt är lämplig för en lite yngre publik, ska du svara på följande fråga:

I söndags vann United mot city tack vare ett mål på “Fergie time”. Det är inget ovanligt. Säsongen 2009/10 avgjorde United inte mindre än tre derbyn på “Fergie time”. I säsongens sista derby nickade Paul Scholes in matchens enda mål på övertid. Några månader var det Wayne Rooney som avgjorde och därmed skickade United till final i ligacupen. Men den säsongens mest minnesvärda derby var kanske ändå det första där United vann med 4-3 trots att city kvitterade till 3-3 i slutskedet av matchen. Vem var det som avgjorde den matchen?

Skicka ditt svar per mail till kent.yxell@muss.se. Ange också ditt namn, ditt medlemsnummer i MUSCS (den skandinaviska supporterklubben) samt din adress. Ange boktävling som rubrik.

Tävlingen presenteras i samarbete med Katla förlag och tre lyckliga vinnare får varsin bok.

Deepest Red
I boken Deepest Red – en antologi om Manchester United – har redaktören Brian Foley samlat en imponerande lista av skribenter. Bland skribenterna finns journalister, representanter från alla tre av Uniteds fanzine och dessutom är flera ledande bloggare representerade.

För att ha en chans att vinna boken behöver du bara svara på frågan: United har tre olika fanzine, som alla är långlivade och bl.a. går att köpa utanför Old Trafford när United spelar – vad heter dessa tre olika fanzine?

Skicka ditt svar per mail till mikael.osterdahl@muss.se. Ange också ditt namn, ditt medlemsnummer i MUSCS (den skandinaviska supporterklubben) samt din adress. Ange boktävling som rubrik.

Tävlingen presenteras i samarbete med Portnoy Publishing och en lycklig vinnare får en bok.

Tävlingsregler (gäller båda tävlingarna): Bland alla inkomna korrekta svar lottas en vinnare fram. Tävlingen är öppen för svenska medlemmar i MUSCS.
Senast på söndag (den 16 december) vill vi ha ditt svar.

Är du inte medlem i supporterklubben kan du bli det för en billig peng här »

Muss återkommer med recensioner av båda böckerna. Vinnarna meddelas i början på nästa vecka och vår förhoppning – men det är inget löfte – är att vinnarna ska hinna få sina böcker innan jul.

Information om Manchester United – De största och bästa och om Katla förlag:

Manchester United är Englands största och segerrikaste fotbollslag och de har flera millioner supporters runtom i världen. Många kända fotbollshjältar har spelat med Man U och de mest kända är tveklöst; Bobby Charlton, George Best, David Beckham, Eric Cantona, Ruud Van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo.Bland nuvarande spelare finns Wayne Rooney, Ryan Giggs och Patrice Evra.
Skotten Alex Ferguson har varit Man U tränare ända sedan 1986 och han är Storbritanniens segerrikaste tränare någonsin.
Fyra svenskar har spelat med Man U: Jesper Blomqvist, Bojan Djordjic, Henrik Larsson och Jonny Rödlund.

Katla förlag AB grundades 2012 av två Islänningar som nyligen flyttade till Sverige men båda två har jobbat länge inom bokbranchen på Island. Katla förlag har sitt säte i Lund, men har hela Sverige och Island som arbetsfält. Boken släpptes samtidigt på Island och i Sverige.

Deepest Red: En Manchester United-antologi
Deepest Red är en unik samling av texter om myten, galenskapen och glansen som är Manchester United.

Genom att samla skribenter, bloggare och journalister för att erbjuda aktuell insikt till klubbens historia försöker den här antologin att sätta fingret på de avgörande momenten som har skapat en global legend.

Den här boken ges ut i en speciell begränsad utgåva, inbunden av hög kvalitet, och är bara tillgänglig genom hemsidan Deepestredbook.com. Det är en perfekt julklapp för Manchester United-supportern i ditt liv. Eller för din egen samling. Den kommer också att släppas som en e-bok genom Kindle, iTunes och Kobo.

“…and the Reds go marching on…”