Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 52

Reece Brown deltog inte när Coventry slog Stevenage med 3-1. Deltog inte heller i vinstmatchen mot MK Dons som slutade 3-2.

Fabio Da Silva startade mot WBA men blev utbytt efter cirka en timme när QPR satsade framåt. Det stod då 2-0 men QPR reducerade till 2-1 men kom inte närmare än så. Fabio började på bänken i matchen mot Liverpool men blev inbytt vid underläge 3-0 i minut 80. Matchen slutade också 3-0 och Fabio drog på sig ett gult kort på stopptid.

Sean McGinty fick hoppa in på stopptid när Carlisle hade säkrat en 3-0-vinst mot Hartlepool. Fick dock nöja sig med att sitta på bänken matchen igenom när Bury besegrades med 2-1.

John Cofie fick hoppa in direkt i andra halvlek när Sheffield United slog Scunthorpe med 3-0. Det stod 1-0 i paus. Cofie fick sedan förtroende i hemmamatchen mot Jumbon Hartlepool. Det slutade dock i misär eftersom topplaget Sheffield U åkte på en oväntad förlust med 3-2. Cofie blev utbytt efter en timmes spel vid underläge 1-2.

Ben Amos satt på bänken i matchen mot Leicester. Trots att Stockdale gått tillbaka till Fulham fick han nöja sig med att titta på när schweizaren Jakupović höll nollan. Amos fick infinna sig med en bänkplats när hans kollega återigen höll nollan, 2-0 mot Leeds.
Robbie Brady spelade hela matchen när Hull spelade 0-0 mot Leicester. Spelade också hela matchen när Hull slog Leeds med 2-0. Brady hann dra på sig ett gult kort i minut 76 också.

Gyliano van Velzen och Luke Giverin hade ingen match på grund av julledigheten i Belgien.

Michael Keane är skadad och var inte involverad i Leicesters Man Utd-derby mot Hull. Jesse Lingard var inte med i truppen han heller. Ingen av spelarna deltog heller i Leicesters vinstmatch mot Burnley som slutade 1-0.

Joshua King spelade hela matchen för Blackburn som förlorade mot Middlesbrough med 1-0. Det blev droppen och Henning Bergs sejour blev kortvarig. King fick förtroende på nytt i bortamatchen mot jumbon Barnsley, King tackade för det ocj gav Blackburn ledningen efter en halvtimmes spel. Några minuter senare drog han på sig ett gult kort också. Blackburn vann till slut med 3-1 och King blev utbytt på stopptid.