Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 2

Fabio Da Silva spelade hela matchen som vänsterback mot Tottenham. Fabio gjorde en lysande match och var en starkt bidragande orsak till att QPR kunde nolla Spurs. Fabio skötte inte bara defensiven utan kom med i anfallen vid läge.

Luke Giverin gjorde matchens enda mål när Antwerp slog Lommel på bortaplan. Giverin spelade hela matchen.

Michael Keane spelade hela matchen som mittback när Leicester slog Bristol City på bortaplan med 4-0. Både laget och Keane själv imponerade stort.

Angelo Henriquez satt på bänken matchen igenom när Wigan spelade 1-1 borta mot Fulham.

Bebe startade cupmatchen mot Maritamo och avgjorde med matchens enda mål i 75e minuten. Fick sedan chansen från start i ligamötet borta mot Gil Vicente. Bebe blev utbytt i 85e minuten och då hade redan lagkamraten Marcelo gjort 1-0 vilket stod sig matchen ut.

Scott Wootton startade direkt för Peterborough borta mot Nottingham. Wootton var också den som kvitterade till 1-1 när Nottinghamförsvaret misslyckades med att rensa iväg en hörna så dök Wootton upp och tryckte in kvitteringen. Peterborough förlorade till slut med 2-1.
Även Davide Petrucci startade och spelade hela matchen för Peterborough. Petrucci lyckades inte hamna i målprotokollet men drog på sig ett gult kort innan matchen var över.