Biljetter till FA-cupen mot Fulham finns

United gick igår vidare till nästa omgång i FA-cupen. Man möter Fulham hemma på Old Trafford lördagen den 26/1 kl. 18.30 (svensk tid). MUSCS har förstås biljetter till denna match och har gått ut med att samtliga medlemmar som söker biljetter kommer att få det. Det finns att beställa både enbart matchbiljetter samt. hotellpaket. Läs mer här >>. För att komma direkt till beställningen av enbart matchbiljetter, klicka här >>


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS