Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 3

Fabio Da Silva var inte med i truppen när QPR slog WBA på bortaplan i FA-cupens omspel med 1-0. Fabio startade sedan och spelade hela matchen när QPR spelade 1-1 borta mot West Ham. Fabio skötte sig bra och höll rent på sin kant.

Luke Giverin och hans Antwerp var spellediga.

Michael Keane spelade hela matchen som mittback när Leicester slog toppkonkurrenten Middlesbrough på hemmaplan med 1-0. Keane var stabil och hade en stor del i att Leicester höll nollan. Keane drog sig dock på ett gult kort.

Angelo Henriquez startade och spelade hela matchen i Wigans omspel mot Bournemouth i FA-cupen. Wigan vann med 1-0 efter ett tidigt mål från Boselli. Henriquez hamnade inte i målprotokollet men hann dra på sig ett gult kort innan matchen var över. Henriquez fick sedan inleda matchen mot Sunderland på bänken, men fick komma in vid underläge 1-3 efter 71 minuters spel. Endast åtta minuter senare kunde han reducera genom en fin nick på bortre stolpen.

Bebe startade mot Vitória Guimarães och spelade hela matchen som anfallare men kunde inte hindra sitt lag från att förlora med 3-1 på hemmaplan.

Scott Wootton startade och spelade hela matchen när Peterborough spelade 1-1 hemma mot Hull.
Även Davide Petrucci startade men blev utbytt efter 63 minuter. Det var också hans ersättare som kvitterade för Peterborough på straff med tio minuter kvar. Petrucci spelade som central mittfältare djupt i banan.