Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kagawa och Evra ser fram emot matcherna mot Real Madrid

I morgon är det dags för matchen med stort M som alla väntat på enligt Mourinho. Truppen reste till Spanien idag och ska ta sig an Real Madrid i morgon. Både Kagawa och Evra är med i truppen såklart och den sistnämnde pratar mycket om Ronaldos återkomst.

Kagawa om hans tidigare erfarenheter av Champions League

”Jag ser fram emot matcherna, om jag får spela så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa laget att kvalificera sig vidare.

”Jag spelade i Champions League med Borussia Dortmund förra säsongen men tyvärr kunde vi inte prestera efter våran potential. Vi var för unga, vi hade inte nog med erfarenhet och slogs ut redan i gruppspelet. Hur som helst så har United en bra historia i denna turnering, och vi vann gruppen denna säsong.”

”Matcherna mot Real Madrid kommer att bli inspirerande, men det kommer bli tufft.”

Evra tycker att vi ska visa vilka Manchester United verkligen är

”Det kan lyfta hela laget om vi slår ut Real Madrid, responsen det ger de andra lagen är viktig. Glöm inte bort att vi åkte ut i gruppspelet förra året och folk kanske har den bilden av Manchester United i Europa nu, vi måste ändra på det!”

”Därför tycker jag att det här är det perfekta året att visa vilka vi verkligen är, vi kan inte missa det här tillfället, det vore en stor besvikelse.”

Ett privilegium att möta Real Madrid

”Mycket folk tror att det sätter press på oss att spela sådana här matcher, aldrig i livet! Du kan inte koncentrera dig på pressen, alla drömmer om att spela dessa matcher.

”Du måste vara som ett barn, inte på planen såklart. Men före måste du vara som ett barn som drömmer om att spela denna match, och du vill inte missa din chans att göra det bra. När matchen kommer måste man vara fokuserad och koncentrerad för det kommer att bli en svår match, så när det är dags att möta Madrid kommer vi att vara redo!”

Evra om mötet med Ronaldo

”Vi har redan skickat sms till varandra. Jag hoppas att han får en bra ovation från våra fans, det han gjorde för United är helt otroligt, jag saknar honom också.”

”Vi har spelat mot Roony(Ronaldo) många gånger under träningar, så jag och Rafael vet vad han kan göra. Han är en toppspelare, för mig är han den bästa spelaren i världen. Han kommer att bli en svår motståndare men vi måste se till så vi är vänner utanför planen och fiender på den. Det kommer att bli känslosamt för Ronny för han älskar Manchester United. Vi får hoppas att känslorna svallar över för honom, det kommer att bli perfekt för oss.”

Om mötet på Old Trafford nästa månad

”Vi borde inte reta upp honom före denna match, för när han är arg så är han som bäst. Var bara snälla med honom, vi kan säga: Välkommen hem Ronny, det är kul att ha dig tillbaka, vi älskar dig, du är den bästa spelaren! Vi kan döda honom med kärlek.”

Källa: Manutd.com