Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Info om supporterresorna

På onsdag kl.10.00 släpps spelschemat för säsongen 2013/2014. 14.00 samma dag så kan de som åkt tidigare med MUSS börja ansöka om plats till säsongens supporterresor, för de som inte åkt tidigare så är det 18.00 som är gäller. Åtminstone är det dessa tider som är vårt mål.
Som vanligt kommer vi att arrangera ca. 8 matcher, och hoppas kunna lägga till någon CL-match på vägen.

Som vanligt gäller det att man måste vara medlem i MUSCS för att kunna åka med på våra resor. Eftersom det numera inte går att anmäla sig till familjemedlemskap så kan barn under 18 år åka med sin förälder på resan, så länge en utav dom är medlem, Premium eller Digital spelar ingen roll.

Vi kommer att behålla samma hotell som tidigare, och samma vandrarhem. Priserna är de samma på det ena hotellalternativet samt. på vandrarhemmet, vi har däremot valt att sänka priset på det andra hotellalternativet, trots att det faktiskt blivit dyrare att boka.
Det är möjligt att bo 1-4 personer på hotellen. Bor man 4 så får man dock räkna med att bo trångt, det är 2 mindre dubbelsängar som gäller på båda hotellen.

Eftersom MUSS denna säsongen firar 10 år som svensk del av MUSCS så kommer vi att ha 2 specialresor, en på hösten och en på våren. Den ena resan blir en ”vanlig resa” med diverse extra sidoarrangemang, på den andra resan så kommer Jesper Blomkvist att följa med oss under större delen av resan. Han kommer bl.a att få tillfälle att berätta om sin tid i klubben.

Nyheter:
* Det ingår numera transport (med supporterklubbens buss) till och från Stadium Touren. Till ett pris av 300 kr får man transport, museum, stadium tour och tid att handla i shopen innan bussen går tillbaka igen.
* Prissänkning på Holiday Inn Express Men Arena
* Icke-medlem (son eller dotter, gäller ej make / maka / sambo) kan åka med, minst en i sällskapet måste dock vara medlem.
* Anmälan till resorna görs på separat reseformulär

Läs mer om våra boenden, priser, betalningsinformation m.m >> HÄR <<

Mer information om resorna kommer ut innan släppet på onsdag.