Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Jesper Blomqvist-resan: United-Stoke – anmälningar tas emot nu

Då var det klart att vår resa tillsammans med Jesper Blomqvist blir då United möter Stoke den 26 oktober.

Jesper kommer att följa med på resan (han stannar två nätter i Manchester) och följer med gruppen på restaurang en av kvällarna. Han kommer också att hålla ett anförande på ett par om sin tid i Manchester United. Till sist kommer Jesper att följa med gruppen på Stadium Tour. Jesper kommer således att närvara under en stor del av resan och alla resenärer får chansen att träffa Jesper.

Priset för den här resan är 2900 kronor för vandrarhemsalternativet, 3400 för boende på Holiday Inn och 4100 kronor vid boende på Corwne Plaza. Då ingår förstås matchbiljett och tre matchers boende. Stadium Tour, med Jesper, ingår inte utan tillkommer men kan bokas i samband med anmälan.

Anmälan till resan öppnar omedelbart och som vanligt är det först till kvarn som gäller.

Klicka här för att komma till reseanmälan »