Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor: sänkt pris på Jeppe-matchen

MUSS har beslutat att sänka priset på matchen mot Stoke, den matchen där Jesper Blomqvist kommer att följa med. Intresset för den matchen har varit förvånansvärt låg och som det är just nu så kan vi inte genomföra den resan då det är för lite folk. Därför har Ni nu chansen, fram t.o.m den 31/7, att boka den matchen till det pris som normalt gäller för våra resor (från 2400 och uppåt). De som redan har bokat matchen kommer självklart att få resan till detta reducerade pris också.
I övrigt har vi platser kvar till matcherna Mot W.B.A, Newcastle, Man city och Sunderland.

MUSS resor 2013/2014
West Browmwich: Fler än 10 platser kvar
Jeppe-resan (Stoke): Fler än 10 platser kvar
Arsenal: Slutsåld
Newcastle: Fler än 10 platser kvar
Man city: 2 platser kvar
Jubileumsresan (Aston Villa): Slutsåld
Sunderland: Fler än 10 platser kvar

Res med oss till Manchester!