Omröstning: Matchens lirare mot Wigan

United besegrade Wigan med 2-0 och vann därmed Community Shield 2013. United tog ledningen redan i den sjätte minuten då Robin van Persie satte bollen i mål på nick efter Patrice Evras inlägg. Van Persie gjorde även Uniteds andra mål, då framspelad av Danny Welbeck.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”134″]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS