Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor: Platser kvar

Det börjar närma sig deadline för Jeppe-matchen, mot Stoke i slutet på oktober. Det finns fortfarande fler än 10 platser kvar på denna match, anmälan kan endast göra t.o.m nu på söndag den 15/9. På denna resa kommer alltså Jesper Blomqvist att följa med. Han kommer att finnas med oss under hela lördagen, där han kommer att berätta om sin tid i klubben och det kommer finnas tid för fotografering och och signeringar bl.a. Efter matchen på eftermiddagen kommer Jesper att gå med oss ut och äta på kvällen, där vi siktar på att äta på Rio Ferdinand’s restaurang Rosso. Jesper kommer även att finnas med under Stadium Touren på söndag förmiddag, där han förhoppningsvis kommer att kunna vara med och delvis leda touren. Stadium Touren ingår i resans pris till denna match.

I övrigt så finns det fler än 10 platser kvar till matchen mot Newcastle i december samt. till matchen mot Sunderland i maj månad. Till matchen mot Aston Villa, MUSS jubileumsresa, så finns det just nu endast 1 plats kvar.

Vi vill även påminna om att vi också har resor till hemmamatcherna mot Shaktar Donetsk (3 dagar efter Newcastle, går att kombinera dessa om man önskar) och Real Sociedad (3 dagar innan Stoke, går att kombinera dessa om man önskar) i Champions League.

Anmälan till resorna göres som vanligt i reseformuläret på resesidan.

Res med oss till Manchester!