Rapport: Debut för UnitedSyd Jönköping

[singlepic id=626 w=640]En historisk dag, Unitedsyd Jönköping har samlats för första gången.

O’Learys den 14 september 2013.

22 likasinnade träffades på O’Learys, käkade goda burgare en och en annan öl slank också ner men framförallt så hade vi en fantastisk trevlig dag tillsammans. Det sjöngs många sånger under eftermiddagen och när Rooney punkterade matchen med ett fantastiskt frisparksmål så jublades det utöver det vanliga.

[singlepic id=625 w=640]

I saw my mate the other day…

[singlepic id=624 w=640]

Vi ses igen den 26 oktober!

/Fabijan Anderstaf


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS