Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – Liverpool

Det är dags för match igen och Liverpool står som motståndare på Old Trafford i ligacupen. Startelvorna är precis klara och United kommer till spel med Wayne Rooney som lagkapten, i ett lag som innehåller många förändringar jämfört med de inledande matcherna under Moyeseran. Vi noterar att både Rafael da Silva och Phil Jones är tillbaka i spel efter skadefrånvaro. Liverpool ställer upp med bästa möjliga lag.

Den som ville se en Unitedelva fylld av ungdomar som Januzaj och Zaha blir besviken, även om båda inleder på bänken. Det är dock en elva som är kraftigt förändrad jämfört med laget som förlorade mot city i helgen. Bara De Gea och Rooney är kvar i startelvan. Rafael går in som högerback medan Jones bildar mittfält tillsammans med Giggs. Kagawa och Nani tar kantrollerna och Hernandez gör Rooney sällskap på topp.

I Liverpool noterar vi att ärkesvinet Suarez gör comeback efter en lång avstängning.

Manchester United

De Gea
Rafael, Evans, Smalling, Buttner
Nani, Giggs, Jones, Kagawa
Rooney, Hernandez

Avbytare: Amos, Fabio, Anderson, Carrick, Zaha, Januzaj, Welbeck

Liverpool: Mignolet; Toure, Sakho, Skrtel, Enrique; Henderson, Lucas, Gerrard; Moses, Sturridge, Suarez
Avbytare: Jones, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly, Wisdom

Matchens sparkar igång 20.45 och visas på TV10 och Viaplay.