Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport: En supporterträff i Stockholm

stockholm

Muss Sthlm kallade till supporterträff på O’Learys i Gamla stan när United mötte city på bortaplan. Innan matchen var stämningen god och många trodde på röd seger. 1-3 var ett resultat som många nämnde, trots frånvaron av RvP.

Totalt slöt ca 35 förhoppningsfulla United-fans upp. När de anlände fick de ett extremt svårt quiz om fjolårssäsongen i sin hand. Totalt kunde man samla ihop 57 poäng. Vinnaren fick 38. Regerande quizmästaren Ulf Appelgren gillade utmaningen och verkade relativt säker på en ny seger. Han fick dock bara ihop 36 poäng, vilket resulterade i en andraplats. Segrade gjorde istället Sushant, som till sitt förstapris valde en Official Yearbook 2012/13 + signerade idolkort på Lee Martin och Jesper Blomqvist.

Underläge 2-0 i halvtid gav inte de bästa förutsättningarna för vinst, men i pauslotteriet hade familjen Stenström vinstlycka. Mor och dotter van varsin dragning och till pris valde de en United-piket respektive en United-fleece.

Andra halvlek blev en dyster historia, men vi fick ändå jubla (en underlig blandning av beundran och frustration) åt ett underbart frisparksmål (trots att Rooney inte själv firade).

Efter slutsignalen var folk ganska snabba att betala sin nota och bege sig hem. Men nog utbyttes det en del sammanbitna vi-kommer-igen-blickar. Ligan är långt ifrån körd. United är fortfarande världens finaste klubb. Och Muss Sthlms träffar blir mer och mer välbesökta.

Sammanfattningsvis kan man säga så här: lyckad träff, men ett pissigt resultat.

Vi ses snart igen. Håll utkik efter nästa träff på muss.se, @MUSSSthlm på Twitter, Muss Sthlm på Facebook eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev på stockholm@muss.se.

/Björn Appelgren