Omröstning: Matchens lirare mot Sunderland

Efter en mardrömsstart, med insläppt mål redan efter fem minuter, kunde United till slut vända till seger i bortamatchen mot Sunderland tack vare två mål av Adnan Januzaj.

Det började inte alls bra för United och efter ett slarvigt försvarsspel fick Gardner öppet läge i straffområdet och kunde skjuta 1-0. Sunderland var mycket nära ett 2-0-mål i den 34:e minuten men David de Gea svarade för en fantomräddning.

Adnan Januzaj skulle bli huvudpersonen i den andra halvleken. Först drog han pÃ¥ sig en varning efter en pinsam filmning. Därefter ryckte han sig dock i kragen och agerade som en Unitedspelare. Efter 55 minuter sköt han 1-1 framspelad av Evra. Elva minuter senare sköt Januzaj 2-1 med en fantastisk volley efter en fin framspelning av O’Shea.

Det blev inga fler mål i matchen och United vann alltså med 2-1. En oerhört skön och viktig seger.

Nu väntar ett trist landslagsuppehåll och nästa Unitedmatch är först om två veckor.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).