Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jones: När vi tog tag i matchen spelade vi jättebra!

Efter matchen mot Sunderland talade Phil Jones ut till MUTV om lagets insats, chocken av Sunderlands höga press samt gav en kommentar angående Adnan Januzajs första match från start.

Om matchen

Phil Jones var nöjd med resultet från matchen, och tyckte att man kokm tillbaka på ett bra sätt efter att man släppt in ett mål redan i den femte matchminuten:

”Alla drog sitt står till stacken idag, det var en bra insats och viktiga tre pooäng. Vi hamnade efter redan från den första minuten, och vi kom kanske inte ur underläget lika bra som vi borde ha gjort”

”De [Sunderlandspelarna] var tända, och och vi kanske inte förväntade oss det riktigt på rätt sätt och som vi borde ha gjort de första tio minutrarna, men så fort vi fick ett grepp om matchen tyckte jag att vi spelade jättebra.”

Om uppryckningen hade Jones bara en sak att säga:

”Det var ett tecken på att mästarna var där. När du är pressad mot väggen och alla blir frågsamma visar en insats som denna tvivlarna vad vi kan.”

Om Januzaj

”Han är en enorm talang och han har många förmågor. Om Gareth Bale gör ett likadant mål som hans [Januzajs] andra så blir det en väldig uppståndelse.”
”Han är en trevlig grabb och en riktigt bra fotbollsspelare, men samtidigt är han en väldigt jordnära grabb. Han vet vad han måste göra, han måste hålla sitt huvud kallt och om han fortsätter spela på detta sätt kommer han att nå höga höjder.”

Om De Geas räddning

David De Geas räddning på Emanuele Giaccherinis nick har givit ett eko i engelska medier. Jones gav syn synpunkt på denna räddning, och berömde sin lagkamrat:

”Det var en superräddning, och en utav anledningarna till att vi åkte hem med tre poäng idag. Den [nicken] kom från ingenstans och det var en fantastisk reflexräddning av David.”


Källor: manutd.com