Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Stoke

Superinhopparen Chicharito blev Uniteds matchvinnare då Stoke besegrades med 3-2 på Old Trafford. Chicharito satte 3-2 med en nick efter inlägg av Evra, bara ett par minuter efter att Rooney elegant nickat in 2-2 efter en hörna från Van Persie.

Dagen hade inte börjat bra för United. Crouch gav Stoke ledningen redan efter fyra minuter. Van Persie kunde förvisso kvittera i slutet av den första halvleken men bara ett par minuter senare återtog Stoke ledningen på en frispark slagen av Arnautovic.

I den andra halvleken ägnade sig Stoke mestadels åt att försöka sparka sönder benen på Uniteds spelare. Tack vare en mycket generös domare, den fullkomligt inkompetente Lee Mason, kunde Stoke slutföra matchen med endast sex varningar och inte en enda utvisning. De väldigt osympatiska Stokespelarna hade dessutom mage att kräva en utvisning på Chicharito sedan denne delat ut en tackling som möjligen hade kvalat in på topp tio-listan i Stoke.

David Moyes satsade på offensiva byten den sista halvtimmen och United avslutade matchen med massor av offensiv kraft, i form av Valencia, Januzaj, Rooney, Kagawa, Van Persie och Hernandez. Detta gav alltså utdelning då United nickade in två bollar i mål och kunde ta en mycket skön seger.

Närmast väntar en ligacupmatch mot Norwich på tisdag, en match som inte tevesänds i Sverige då Viasat tycker att Burnley mot West Ham är mer intressant.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”146″]


Shinji Kagawa fick 60 procent av rösterna efter segern mot Real Sociedad och blev således utsedd till Uniteds bästa spelare. Rooney knep andraplatsen med 21 procent medan Evans tog tredjeplatsen med 7 procent.