LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 47

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen hemma mot Leicester men trots ledning 1-0 kunde Leicester vända och vinna med 2-1 efter två mål från David Nugent.

Angelo Henriquez spelade 73 minuter när Zaragoza tog en viktig seger i bottenstriden. Henriquez klev av banan mållös men hann dra på sig ett gult kort innan. Matchen slutade 1-0.

Davide Petrucci satt på bänken hela matchen när Royal Antwerp spelade 0-0 mot bottenlaget Hoogstraten.

Nick Powell spelade hela matchen när Wigan åkte på sin första hemmaförlust när laget tog emot Brighton. Matchen slutade 0-1.

Marnick Vermijl spelade återigen hela matchen för NEC men det blev ännu en förlust när Cambuur blev för svåra.

Bebe började matchen på bänken men fick komma in efter 71 minuter vid ledning 1-0. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Jesse Lingard spelade hela matchen mot Blackpool och gjorde också Birminghams enda mål i matchen som slutade 1-1.

Federico Macheda blev efter att han tillfrisknat utlånad till Doncaster igen. Ett lån som sträcker sig till den sista december. Macheda gick också in i hetluften direkt när Doncaster tog emot Yeovil på hemmaplan, Macheda assisterade fint till Doncasters 1-0-mål. Doncaster vann till slut med 2-1 och Macheda blev utbytt på slutet när laget skulle försvara ledningen.

Tyler Blackett spelade hela matchen mot Birmingham på bortaplan. Blackett blev lite av en hjälte när han räddade på mållinjen i slutet av matchen.

Ben Amos gjorde en lyckad insats när han höll nollan för sitt Carlisle borta mot Rotherham, trots att Carlisle spelade stora delar av matchen med 10 man.