Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Förlust mot Leverkusen i UEFA Youth League

United förlorade under onsdagsförmiddagen sin bortamatch mot Leverkusen. Matchen slutade 3-1 till tyskarna i en match där United fick två röda kort.

Leverkusen tog ledningen efter 18 minuters spel genom Brasnic. Men det skulle bli värre för United tio minuter senare när Liam Grimshaw drar ned en Leverkusenspelare som siste man och domaren visar ut Grimshaw. På den efterföljande frisparken träffar Engelman ribban och en Leverkusenspelare är först på returen och trycker in 2-0, ett resultat som stod sig till halvtid.

En välbehövlig vila visade det sig bli för Uniteds del. Endast fyra minuter in i andra halvlek kommer James Wilson igenom och målvakten drar ned honom, vilket resulterar i straff och utvisning. James Wilson tar själv hand om straffen och gör inget misstag.

United trycker på rejält, men Leverkusens målvakt spelar bra och räddar några till synes givna mål.

Mitt i Unitedpressen, på stopptid, får Leverkusen en kontring och Cinagiks avgör matchen med Leverkusens tredje mål. Som grädde på moset drar James Weir på sig sitt andra gula kort och blir därmed utvisad, Uniteds andra utvisning i matchen och den fjärde utvisningen på fem matcher.

Trots förlusten har United allt i egna händer, men en vinst i den avslutande matchen hemma mot Shakhtar Donetsk krävs för avancemang bakom redan klara Real Sociedad.

Leverkusen U19 – Manchester United U19 3-1 (2-0)

Uniteds mål: Wilson (49 str)
United: J.Pereira – Janko, Grimshaw, McNair, Rowley (Harrop 54) – Weir, Pearson, Rothwell, Byrne (Evans 54) – Pereira (Fletcher 80), Wilson


Källor: www.manutd.com, @manutdreserves

Res med oss till Manchester!