Lawrence och bröderna Keane lånas ut

Manchester United meddelar idag på sin hemsida att man lånar ut tre stycken av sina ungdomsspelare. Det handlar om William Keane till Wigan, Michael Keane till Derby och Tom Lawrence till Carlisle. Alla lån sträcker sig till början av januari.

Det har varit många Championshipklubbar som haft koll på William Keane den senaste tiden. William har nyligen kommit tillbaka från en korsbandsskada och har matchats in försiktigt den här säsongen av Warren Joyce i Uniteds U21-lag. Den 20 årige anfallaren gör nu Nick Powell sällskap i Wigan.

Michael Keane, som gjorde så bra ifrån sig i Leicester ifjol, var också hett eftertraktad på marknaden men det var till slut Derby som lockade mest för den 20 årige mittbacken. Michael har även hunnit etablera sig på allvar i det engelska U21-landslaget och har stått för flera fina framträdanden, även målmässigt.

Tom Lawrence blir för första gången i sin karriär utlånad. Han kommer att göra Ben Amos sällskap i Carlisle United. Den 19 årige walesiska anfallaren har fått sparsamt med speltid i Uniteds U21-lag och hoppas naturligtvis på att få mer speltid i League One-laget.

Källa: www.manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS