Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 1

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen när Ipswich spelade 1-1 hemma mot Charlton. Startade på bänken när Ipswich tog emot Preston i FA-cupen, men byttes in med tio minuter kvar vid ställningen 1-1. Ett resultat som stod sig matchen ut och nu väntar omspel i Preston.

Angelo Henriquez var inte med i truppen när Zaragoza slog Sporting Gijon på bortaplan med 3-2. Noterbart var att Gijon drog på sig tre stycken röda kort.

Nick Powell spelade hela matchen när Wigan slog Derby på bortaplan med 1-0. Matchens enda mål kom med 20 minuter kvar. Powell gjorde varken mål eller assist men drog på sig en varning i den första halvleken. Missade sedan FA-cupmötet med MK Dons på hemmaplan på grund av en skada. Wigan spelade hur som helst 3-3 och omspel väntar.

Marnick Vermijl har varit spelledig.

Bebe spelade hela cupmatchen hemma mot Aves. Bebe gjorde även Pacos Ferreiras enda mål när han nätade i den 43e minuten. Det hjälpte dock inte eftersom de till slut föll med 1-2.

Tyler Blackett fick chansen från start i Blackpools börtamöte med Sheefield Wednesday. Blackett spelade 64 minuter innan han blev utbytt när Blackpool sökte efter reducering. Matchen slutade 2-0, vilket också var ställningen när Blackett bev utbytt. Det var Blacketts sista match i Blackpooltröjan då låneavtalet gått ut.

Ben Amos stod i mål i vanlig ordning. Carlisle förlorade dock mot Crewe med 2-1 på bortaplan. Det var Amos sista match då hans låneavtal med Carlisle gått ut.

Michael Keane spelade hela matchen när Derby förlorade hemma mot Wigan med 1-0. Spelade även hela matchen i FA-cupen mot Chelsea där Derby fick ge sig till slut efter en stark första halvlek då Chelsea gjorde två snabba mål i andra halvlek.

Tom Lawrence gjorde Carlisles enda mål i bortaförlusten mot Crewe i en match som slutade 2-1 till hemmalaget Crewe. Lawrence spelade hela matchen och drog på sig en varning. Spelade sedan 83 minuter i FA-cupen när Carlisle reste till Sunderland för match. Det blev dock ingen lyckad dag för Carlisle som föll med 3-1.