Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fletcher: Det är en besvikelse

Darren Fletcher var mannen som fick agera kapten i Uniteds elva idag, i en match där man skulle falla platt mot ett motiverat Sunderland. Samme Fletcher var den ende utav Uniteds spelare som lyckades sätta en utav sina straffar i mål, när straffläggningen var slutförd. Han talar om besvikelsen över att inte få stå på planen vid finalen.

“Vi är väldigt besvikna, vi känner att vi borde ha gjort vårt andra mål tidigare för att inte behöva gå igenom övertiden. Men när vi inte gör det fortsätter Sunderland tro på att de kan göra mål, och de fick sitt mål, trots att vi visade karaktär genom att göra mål i sista minuten så att det gick vidare till straffar,” berättar Fletcher för MUTV.

“Det är en mental fight. Hela matchen – trots att jag inte tycker att vi spelade bra – fortsatte vi kämpa och jag trodde verkligen att vi skulle lösa det och gå vidare. Till slut så hade vi inte lyckats vinna och straffar är lite utav ett lotteri, men vi måste vara missnöjda med hur vi utförde straffläggningen.”

Om straffläggningen säger Fletcher:
Om en match går till straffar på Old Trafford, och vi bara sätter en [utav straffarna] så är det en väldig besvikelse, det går inte att förneka det.”

Gällande sin väl omnämnda sjukdom och rollen som kapten i dagens lag har skotten en del att säga:

“Jag har lagt det [skadan] bakom mig nu, Jag är tillbaka på planen och allt det där sentimentala är borta. Det kanske låter lite hårt mot mig själv, men jag försöker att vinna fotbollsmatcher.”

“Det är ett väldigt fint ögonblick att vara lagkapten, tro inget annat, men det är en besvikelse nu när vi inte har tagit oss vidare till finalen. Som jag sa är den ett fint ögonblick men det skyms undan av att vi inte vinner matchen.”


Källa: Manutd.com