Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Jag förväntar mig bättre straffar

Ännu en förlust, denna efter straffar mot Sunderland på hemmaplan, gör att United får tacka och säga adjö till ytterligare en titel denna säsong. 1-0 efter ordinarie tid blev 2-1 efter förlängning då Bardsley, efter en tavla av De Gea, och Chicharito gjort mål i de sista minuterna. Väl efter straffläggning så hade United fått se sig missa fyra utav fem straffar, med endast Fletcher som målskytt.

“Hatten av för Sunderland, de spelade bra och vi spelade inte bra ikväll,” säger Moyes till Sky Sports. “Många utav matcherna denna säsong har vi spelat bra, men har inte fått utdelning. Vi förtjänade inte riktigt något idag med tanke på hur vi spelade.”

“Vi hade tillfällen och chanser att göra ett andra mål idag, men vi tog fel beslut eller var inte tillräckligt effektiva för att sätta bollen.”

“Men Sunderland spelade bra och jag har inga problem med att Sunderland tar sig vidare, de förtjänade det.”

Moyes fick även förfrågan om vad han tyckte om De Geas tavla, när han inte fick tag på Bardsleys skott som gick in under tilläggstiden:

“David [De Gea] har varit väldigt bra denna säsongen, men människor gör misstag. Det var ett kostsamt misstag men det såg ändå ut som att vi skulle gå vidare. Men det är fotboll och det är så det är just nu.”

United missade som sagt fyra utav fem straffar, något som Moyes inte är riktigt nöjd med:

“Det var riktigt dåligt och jag förväntar mig bättre [straffar], men det har redan hänt”

Poyet: Denna segern var för fansen!

Gustavo Poyet var helt lyrisk efter seger mot United i den andra matchen utav Ligacupens semifinal. Vinsten dedikerade han åt fansen, som trots stora motgångar stått upp för sitt lag hela den gångna säsongen. Han passar även på att plocka hem extrapoäng hos de fansen som tvivlar på honom.

“Denna seger går till dem [fansens],” säger Poyet.

“Det har varit en svår säsong, och inte mycket att jubla över. De [fansen] förtjänar det här, så nu hoppas vi att vi kan förbättra oss ytterligare lite och vinna hela turneringen.”

På frågan om Sunderland kan vinna mot ett Manchester City, som vann mot West Ham med förkrossande totalt 9-0, i finalen:

“Om vi kan vinna? Det är klart vi kan vinna, varför inte? Det blir en fantastisk uppgift, vi hoppas att de har en dålig dag och att vi utnyttjar våra lägen, men fansen förtjänar denna dagen.”Källa:
SkySports.com