Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 5

Angelo Henriquez, Zaragoza, satt på bänken hela matchen när Zaragoza förlorade med 2-0 hemma mot Barcelonas b-lag.

Nick Powell, Wigan, spelade 85 minuter innan han blev utbytt i matchen mot Middlesbrough borta som slutade 0-0. Powell missade sedan matchen mot Charlton på grund av en skada. Där låg Wigan under i stora delar av matchen men kvitterade sent och vann också matchen på stopptid.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, tog en viktig poäng i bottenstriden när de spelade 1-1 mot Go Ahead Eagles. Vermijl spelade hela matchen.

Bebe, Pacos de Ferreira, var spellediga under veckan.

Michael Keane, Derby, var fast på bänken hela matchen när Derby slog Yeovil med 3-2 på hemmaplan. Derby låg länge under med 0-2 men vände alltså och vann där segermålet kom på stopptid. Keane har nu återvänt till United.

Tom Lawrence, Yeovil, blev utbytt på stopptid när Carlisle slog Milton Keynes med 3-0 på hemmaplan. Lawrence fick sedan i sin nya klubb Yeovil chansen att hoppa in efter 40 minuters spel mot Nottingham Forest. Det hjälpte dock föga och Yeovil förlorade med 3-1.

Anderson, Fiorentina, fick starta sin första match men blev utbytt redan efter 53 minuters spel när Fiorentina låg under med 1-0 borta mot Cagliari. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Jack Barmby, Hartlepool, blev inbytt med 20 minuter kvar och ställningen 1-1 borta mot AFC Wimbledon. Det blev, för Hartlepools del, inte särskilt lyckat eftersom Wimbledon tog ledningen med 2-1 endast tre minuter efter det och behöll den matchen ut. Spelade sedan från start i 0-0-matchen mot Scunthorpe. Där blev Barmby utbytt med några få minuter kvar av matchen med ett gult kort som facit för dagen.

Tom Thorpe, Birmingham, fick ingen rolig debut för sitt Birmingham. Han blev nämligen utbytt efter redan 15 minuter på grund av en skada. Det Thorpe får glädja sig åt är att han och hans lag höll nollan fram till dess. Matchen slutade 3-3.

Tyler Blackett, Birmingham, spelade hela matchen i sin debutmatch när Birmingham spelade hemma mot Derby. Blackett orsakade en straff men Derby lyckades inte förvalta den straffen. Överlag hade inte Birmingham det mest lyckosamma försvarsspelet och man släppte in tre mål i en match som slutade 3-3.

Federico Macheda, Birmingham, fick inleda på bänken i sin nya klubb Birmingham men efter en timmes spel byttes Macheda in vid underläge 1-2. Macheda var till slut den som räddade poäng till Birmingham när han kvitterade till 3-3 på stopptid.

Charni Ekangamene, Carlisle, spelade från start i debuten för Carlisle. Ekangamene har spelat mycket mittback för U21 men fick nu chansen på innermittfältet där han trivs bäst. Charni fixade fram frisparken som Carlisle gjorde 1-0 på men det hjäkpte inte mycket eftersom man förlorade mot Bristol City med 2-1. Charni blev utbytt med några minuter kvar av matchen.

Sam Byrne, Carlisle, fick däremot inleda på bänken men kom in med kvarten kvar. Dock hann Byrne inte uträtta särskilt mycket på den tiden och matchen förlorades.

Jack Rudge, Torquay United, var inte med i truppen och fick således inte debutera borta mot Portsmouth. Torquay vann för övrigt matchen med 1-0.

Will Keane, QPR, var inte med i truppen när QPR spelade 3-3 hemma mot Burnley. Vad som var dåligt för Keane var att nyförvärvet Kevin Doyle gjorde mål direkt i debuten för QPR.

Wilfried Zaha, Cardiff, fick inleda på bänken men kom in redan efter 37 minuter vid underläge 1-0. Zaha var sedan en stor anledning till att Cardiff vände matchen när han först spelade fram Bellamy till 1-1 och sedan låg bakom Kenwyne Jones segermål också.

Sam Johnstone, Doncaster, fick debutera direkt och höll också nollan när man spelade 0-0 hemma mot Middlesbrough.

Res med oss till Manchester!