Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Fulham

René Meulensteen var tillbaka på Old Trafford igen och hans lag lyckades få med sig en poäng efter ett sent mål av Darren Bent. Robin Van Persie och Michael Carrick vände Fulhams ledning från första halvlek på två minuter men laget lyckades inte hålla ledningen fullt ut. Det är nu 9 poäng upp till Liverpool samt en väsentlig målskillnad för spel i Champions League nästa säsong.

Betygsskalan är 1-10 där 4 är usel, 5 dålig, 6 godkänd, 7 bra, 8 väldigt bra, 9 lysande och 10 världsklass.

David De Gea
6

Hade en ytterst händelsefattig söndagseftermiddag. Få ingripanden men tvingades tyvärr hämta bollen i nätet vid två tillfällen dock går det inte att klandra just spanjoren för de två målen. Inte mycket underlag att betygsätta.

Rafael
5

Utbytt ’69. Behövde likt de andra försvararna inte förta sig i sitt defensiva arbete men framåt slog han bort på tok för många dåliga inlägg.

Nemanja Vidic

5

Såg stundtals ut att redan vara på väg ner mot Milano i sina aktioner på planen. En bättre och värdigare avslutande säsong vill vi ha från våran försvarsbjässe och kapten än detta!

Chris Smalling
6

Kan inte lastas individuellt för något av de två målen men ihop med de andra får även Smalling ett lågt betyg för det kollektiva försvarsspelet vid de få anfall som trots allt resulterade i två mål.

Patrice Evra
5

Likt sin ytterbackskollega från Brasilien levererade Patrice även han ett gäng inlägg med alldeles för dålig kvalitet. Utmärkte sig inte på något annat sätt denna match.

Juan Mata
6

Assisterar till första målet vilket höjer betyget en aning annars händer inte mycket. Dock tycker jag inte att spanjoren skall hålla till långt ute på högerkanten och ((mata)) in inlägg men det får tränaren se till att ändra på.

Michael Carrick
6

Gjorde 2-1 målet men likt Fletcher hände inte mycket produktivt framåt på planen samt kunde ha hjälpt till mer vid både första och andra målet.

Darren Fletcher
5

Utbytt ’62. Ihop med Carrick hade Fletch en match där det inte var mycket kamp på mitten utan bollen kunde transporteras tämligen enkelt fram till offensivt straffområde där det sedan tog stopp eller ut mot kanten och inlägg. Borde ha följt med Sidwell vid målet?

Ashley Young
5

Utbytt ’69. Skapade en del farligheter men fortfarande sett över sina dryga 70 minuter på plan är det för låg kvalitet för en spelare i Manchester United. Sämst leverans med endast 1 av 16 inlägg som nådde medspelare.

Wayne Rooney
7

Tvingas ner längre i plan vid alla offensiva byten men gör trots det en av de bättre insatserna denna match.

Robin Van Persie
7

Gör det så viktiga kvitteringsmålet och det känns ständigt farligt när han har bollen vid sina fötter men tyvärr vid för få farliga tillfällen denna match.

Adnan Januzaj
6

Inbytt ’62. Kommer in och rör om i grytan lite även om han likväl sina medspelare fortsätter att slå inlägg efter inlägg med ska vi säga varierad kvalitet. Dock den med bäst leverans, 5 av 12, vilket säger en hel del om denna matchen.

Chicharito
5

Inbytt ’69. Som så många gånger tidigare denna säsong kommer Chicharito in och det händer på tok för lite. Bränner ett gyllene läge till 3-1 dessutom.

Antonio Valencia
5

Inbytt ’69. Ersätter Rafael på högerbacksplatsen och följer med upp i anfallsforceringen med blandad kvalitet på inspelen.