Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Vi spelade inte bra

United åkte på en chockerande 2-0-förlust i Grekland när man mötte Olympiakos på tisdagskvällen. Chanserna att gå vidare ifrån Champions League har krympt avsevärt för United, som inför matchen hade n utav de enklaste lottningarna i turneringens åttondelsfinal. David Moyes är självklart besviken över insatsen, och tar personligt ansvar för förlusten.

”Det är vår sämsta match i Europaspelet, utan tvekan. Det var en riktigt dålig insats ikväll. Vi kom aldrig riktigt igång, och vi förtjänade ingenting på grund av sättet som vi spelade på.”

”Jag tycker fortfarande inte att vi nödvändigtvis var två mål sämre [än Olympiakos] i matchen. Vi hade ett skott som blev blockerat, men vi utmanade inte tillräckligt mycket ikväll. ”

”Jag tar ansvar, det är mitt lag och jag kommer alltid att ta ansvar när vi inte levererar. Vi spelade inte bra ikväll och vi kommer att behöva spela bättre. Det kan vi göra. Det enda som är bra är att vi fortfarande har en match kvar [av åttondelsfinalen].”

”Spelarna mår dåligt. De vet hur de presterade. Men vi är fortfarande ett lag, det kommer inte att ändras, och vi håller ihop.”

Moyes avslutar intervjun med att tala om returen på Old Trafford:

”Nu är den andra matchen kvar och Old Trafford har sett några magiska kvällar innan – jag ser fram emot att förhoppningsvis se ytterligare en [i returen].”


Källa: SkySports.com