Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: West Ham – United

Startelvorna inför lördagens match mot West Ham är nu släppta och vi noterar att David Moyes gör en hel del ändringar i laget. Michael Carrick startar som mittback bredvid Phil Jones och Alexander Buttner går in som vänsterback. Vi noterar också att Shinji Kagawa spelar från start.

Uniteds defensiv kompletteras av målvakten David de Gea och högerbacken Rafael da Silva. Intressant att se hur Buttner sköter sig inför en eventuell start mot Bayern München. Rio Ferdinand saknas i Uniteds trupp.

På mittfältet får vi se Darren Fletcher tillsammans med Marouane Fellaini.

Offensivt hittar vi Wayne Rooney längst fram, medan trion bakom Rooney består av Juan Mata, Shinji Kagawa och Ashley Young. Förhandstipset är att Kagawa startar centralt och Mata på kanten, men det återstår att se.

På avbytarbänken noterar vi att Nani är tillbaka i truppen efter lång skadefrånvaro.

Manchester United

De Gea
Rafael, Jones, Carrick, Buttner
Fletcher, Fellaini
Mata, Kagawa, Young
Rooney

Avbytare: Lindegaard, Evra, Nani, Cleverley, Januzaj, Hernandez, Welbeck

West Ham: Adrian, McCartney, Nolan, Tomkins, Carroll, Taylor, Noble, Collins, Demel, Diame, Downing
Avbytare: Jaaskelainen, Reid, Jarvis, Armero, C Cole, J Cole, Nocerino

Domare: Lee Mason

Matchen, som visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay, sparkar igång 18.30.

COME ON UNITED!