Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vidic: Ett bra resultat

Nemanja Vidics nick gav United en poäng i den svåra kvartsfinalen mot Bayern München. Han tror att laget kan ta sig vidare från sin kvartsfinal, trots den pressen man fått utstå. Alexander Büttner tycker att laget spelade bra, och var stolt över att ha klarat av sin utmaning på ett bra sätt.

Vidic tycker att man fick med sig ett bra resultat inför returen:

“Det var en tuff match och ett bra resultat – och jag tror att det kommer att vara en liknande match nästa vecka,” sa Vidic till Sky Sports.

Bayern München hade mycket boll, och kapten Vidic tror att matchbilden kommer att vara relativt oförändrad nästa vecka.

“De kommer att ha samma bollinnehav, speciellt nu då de spelar på hemmaplan, men om vi förbättrar vår form kan vi utmana dem med vår uthållighet.”

Man var bra i matchen, vill Vidic tillägga. Man hade även fått lägga upp sin taktik efter Bayerns spelstil.

“Vi kände att vi höll våra positioner bra och att vi var solida, men ett misstag straffade oss och de visade vilket bra lag de är.”

“De hade mycket bollinnehav, men vi accepterade det och försökte istället kontra.”

Büttner: Vi spelade bra

Alexander Büttner fick starta sin första match i Patrice Evras frånvaro. Han tror på laget, och tycker att både han som individ och laget gjorde en bra match mot de regerande mästarna.

“Självklart kan vi vinna, vi tror alltid på oss själva.”

“Vi hade möjligheter att göra mål och vi fokuserar på det. I försvarsspelet gjorde vi det bra och vi gav inte bort mycket – bara målet. Jag tycker att vi har en bra chans [att gå vidare].”

“Det var roligt att spela. Försvaret var jättebra. För mig gick det också bra, det var min första match [från start i Champions League, för säsongen] och jag tycker att det gick bra. Vi vet att de [Bayerna] kan spela bra fotboll och för mig, jag försvarade bra mot en av de bästa yttrarna i världen [Robben]. Det är roligt att spela en bra match.”


Källa: SkySports.com