Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Bayern München – United

Startelvorna för kvällens match mellan Bayern München och Manchester United är nu presenterade. Vi noterar inga direkta överraskningar i Uniteds startelva, Shinji Kagawa spelar från start medan Rio Ferdinand inleder på bänken.

I mål ställer David Moyes förstås upp med David de Gea. I backlinjen startar Patrice Evra till vänster medan Nemanja Vidic är en av två mittbackar. Bredvid Vidic kommer vi förmodligen få se Chris Smalling medan Phil Jones startar till höger. Det Jones i mitten och Smalling till höger är förstås också ett alternativ men konsensus säger att det blir Jones till höger.

På mittfältet får Darren Fletcher chansen bredvid Michael Carrick. Fletcher gjorde en utmärkt match i lördags och förhoppningsvis är han redo för två matcher på kort tid.

Längst fram startar Danny Welbeck och hans uppgift blir förstås att springa sönder motståndets försvar. Bakom Welbeck hittar vi trion Antonio Valencia, Wayne Rooney och Shinji Kagawa. Det finns förstås varianter där Rooney startar längst fram men utgångstipset är Welbeck.

Uniteds bänk innehåller egentligen inga överraskningar. Nani är inte med i truppen medan Ashley Young är spelklar efter att ha blivit handskadad mot Newcastle. I tillägg till Young har vi Ryan Giggs, Adnan Januzaj och Javier Hernandez som offensiva alternativ. Defensivt finns Alexander Butter och Ferdinand. Anders Lindegaard är förstås reservmålvakt.

I Bayern startar Lahm som ytterback, medan Kroos spelar framför backlinjen. Framför Kroos startar Bayern med Gotze och Muller.

Vi vill föregå Henrik Strömblad och exklusivt avslöja att det endast är resultatet 1-1 som ger förlängning i dagens match.

Manchester United

De Gea
Jones, Smalling, Vidic, Evra
Fletcher, Carrick
Valencia, Rooney, Kagawa
Welbeck

Avbytare: Lindegaard, Buttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez

Bayern München: Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba; Kroos; Robben, Gotze, Muller, Ribery; Mandzukic
Avbytare: Raeder, Van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch

Domare: Jonas Eriksson (Sverige)

Klockan 20.45 är det avspark och har man inte förmånen att se matchen på plats är det Viasat Fotboll (HD) eller Viaplay som gäller.

COME ON UNITED!