Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor 2014/15

MUSS kommer som vanligt att arrangera supporterresor den kommande säsongen, som är det 8:e året som vi gör detta. Spelschemat släpps på onsdag den 18/6 kl.10.00, vi räknar med att kunna presentera våra resor tidigt på eftermiddagen och börja ta emot anmälningar tidigt på kvällen, mer om detta kommer på onsdag.

Upplägget är nästan det samma, med en viktig ändring – vi kommer att ha olika priser på resorna beroende på vilken match det gäller. Allt precis som United.no alltså. Det kommer att vara billigare att åka med oss (oavsett hur man väljer att bo) än ifjol, såvida det inte gäller Kategori A-matcher, som är Liverpool, Manchester City, Chelsea, Arsenal och Tottenham, där det kommer att bli dyrare än ifjol.
I utgångsläget kommer vi att ha en match mindre än normalt (7 istället för 8), mest troligt 3 på hösten och 4 på våren. Om vi fyller resorna snabbt så kan det bli aktuellt med ytterligare någon match

Vi kommer att använda samma hotell och vandrarhem som tidigare, men Holiday Inn Express Men Arena är det som vi i första hand satsar på, vill man uppgradera sig till Crowne Plaza eller bo på vandrarhem är det förstås inga problem.

Prisexempel:
Holiday Inn Express Men Arena, Kategori A: 3 nätter i twin/dubbelrum, 3400 kr / person
Holiday Inn Express Men Arena, Kategori B: 3 nätter i twin/dubbelrum, 2800 kr / person
Crowne Plaza, Kategori A: 3 nätter i twin/dubbelrum, 4100 kr / person
Crowne Plaza, Kategori B: 3 nätter i twin/dubbelrum, 3500 kr / person
Hilton Chambers Hostel, Kategori A: 3 nätter i rum för 4-10 personer, 2600 kr / person
Hilton Chambers Hostel, Kategori B: 3 nätter i rum för 4-10 personer, 2200 kr / person

Mer utförliga priser finns på vår resesida här ovan.

OBS!! En viktig ändring är att vi har bytt kontonummer för betalning av resor, så notera detta ni som har åkt tidigare. Det nya numret i Swedbank är Clearnr: 8214-9, Kontonr: 984 998 571-9. Som vanligt är det viktigt att ni anger för vilken resa ni betaler och hur många ni är som reser.

Ni läser mer om våra resor under fliken ”RESOR” här ovan. Håll utkik på onsdag då spelschemat släpps.