Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 1

MUSS bjuder in alla svenska medlemmar i MUSCS att tävla i MUSS-mästerskapet 2014/15. Kvalificera dig till finalen, via en av säsongens 11 deltävlingar, och tävla om att få se Manchester United live på Old Trafford tillsammans med MUSS. Tävlingen anordnas i samarbete med TShirtsUnited.com och det här är deltävling nummer 1.

Tävlingsuppgift

Det är sommar och fotbolls-VM. Inte ska första deltävlingen kräva någon större arbetsinsats. Vi låter lotten avgöra. Skicka in namn, personuppgifter och medlemsnummer till tavling@muss.se för att delta i utlottningen. Vi behöver dina uppgifter senast när slutsignalen i VM-finalen går.

Är du inte medlem kan du bli det här. Du kan tävla samma dag som du anmäler/betalar medlemskap, vi kontrollerar medlemsnummer innan priserna går ut.

Priser

  1. Valfri kortärmad t-shirt från TShirtsUnited.com (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
  2. Valfri t-shirt från vår egen supportershop på United.no upp till ett värde av 249 NOK (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
  3. En MUSS-souvenir (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)

Undrar du vad en finalplats innebär? Läs mer om tävlingsupplägget i MUSS-mästerskapet 2014/15 här.

Regler för deltagande och övriga regler

Medlemskap i MUSS/MUSCS är ett krav. Är du inte medlem kan du bli det här. Du kan tävla samma dag som du anmäler/betalar medlemskap, vi kontrollerar medlemsnummer innan priserna går ut.

Det står varje medlem fritt att tävla i så många deltävlingar som denne önskar. Det går således att vinna fler t-shirts från TShirtsUnited.com och supportershoppen på United.no samt fler souvenirer från MUSS. Man får dock inte fler platser till finalen.

Om jury krävs för att avgöra vinnare i vissa deltävlingar kommer den att bestå av representanter ur MUSS styrelse och redaktionsmedlemmar. Juryns beslut kan inte överklagas.

Styrelsemedlemmar och redaktionsmedlemmar får inte delta i någon deltävling.

Vi har ingen minimiålder för att delta, men skulle man som minderårig vinna finalens resepaket kräver vi att målsman betalar för ett eget resepaket och följer med. Om inte detta krav uppfylls går priset vidare till andraplatsen osv.

Priserna kan inte bytas mot pengar.

Res med oss till Manchester!